commercial heerlen
Toilet geur
multimedia Heerlen

* Organisatie Roda JC *

Roda J.C. leeft en Roda J.C. heeft een naam hoog te houden, want niet voor niets wordt onze dub "de trots van het zuiden" genoemd. Vanaf 1973 wordt onafgebroken strijd geleverd op het hoogste voetbalniveau in Nederland en menigmaal werd in die periode deel-genomen aan een Europese competitie. In de loop der jaren kregen vele jonge talenten hun kans om via Roda J.C. door te groeien tot toppers op de Nederlandse en buitenlandse velden.

Maar het credo "de trots van het zuiden“ houdt meer in dan voetbal alleen. Roda J.C wil ook een topper zijn als het gaat om organisatie, service en wederzijdse belangenbehartiging. Het monumentale maar tevens ook sfeervolle en comfortabele Parkstad Limburg Stadion is het zichtbare en uitnodigende bewijs van de ambities die Roda J.C. heeft, zowel als het gaat om voetbal, maar ook als het gaat om de service en belangenbehartiging van haar sponsors in een optimale business to business omgeving. Steeds meer sponsors en supporters van Roda J.C. herkennen zich in de visie en beleving die het Parkstad Limburg Stadion in dit dubbel opzicht biedt.

Directie, medewerkers, technische staf en spelers nodigen u dan ook uit om deelgenoot te worden van de unieke Roda-sfeer die, naar wij verwachten, een onvergetelijke indruk op u zal maken. Dan is en blijft Roda J.C. niet alleen "de trots van het zuiden", maar zal het voor u persoonlijk ook zijn: " 't sjunste op de welt wat der Herjod hat jemaat ”

Dagelijks Bestuur
Dhr. W. Collard (Directeur algemene zaken)
Dhr. H. Van Veldhoven (Technisch Manager)
Dhr. W. Collard (Financiën)

Management
Marco l'Abee (stadionzaken)
John Kemmerling(Facilitaire zaken)
Stef van der Laar (Veiligheid)

Technische Staf
                (hoofdtrainer)                     
Rene Trost (assistent trainer)
Rick Plum (assistent trainer)
John Roox (keeperstrainer)
Ger Senden (Team Manager)

Jong Roda JC
Eric Van der Leur (Trainer)
Rik Plum (Ass.Trainer)

Hoofd Jeugdopleidingen:
John Ortmans

Stichting Roda JC:
Sinds 30 maart 2007 is er bij Roda JC sprake van een nieuwe organisatiestrcutuur. De vereniging Roda JC is hierin omgetoverd tot Stichting Roda JC. Het voetbal en het stadion zijn van elkaar afgesplitst, zo is het voetbal 'product' onder gebracht in STAK HRK (Stichting Administratie Kantoor Holding Roda JC Kerkrade) en is het stadion ondergebracht in de Stichting STAK HSK (Stichting Administratie Kantoor Holding Stadion Kerkrade). In beide stichtingen zitten dezelfde vier leden. Bij de stichting voor het stadion zitten twee wethouders van de Gemeente Kerkrade.

* Algemene gegevens *

Parkstad Limburg Stadion:
Roda JC Ring 1
6466NH Kerkrade

Postbus 1156
6460BD Kerkrade 

Sportpark Kaalheide (wedstrijden jeugd en trainingaccomodatie)
Parkstraat 4
6466 BA Kerkrade

Gegevens:
Telefoon: 045-6317000
Fax: 045-63171000
E-mail: info@rodajc.nl
Website: www.rodajc.nl
Teletekst (L1): pagina 672

Sponsoren:
Toverland(Hoofd en shirtsponsor),
Medisana (Shirtsponsor achterkant)
Lotto(kledingsponsor en Business Parner),
Brands Bier (Business Partner),
Mercedes (Business Partner),
IBC (Business Partner),
Wyckerveste (Business Partner),
Targos (Business Partner) 
RMI (Business Partner)