commercial heerlen
Toilet geur
multimedia Heerlen

Naam:

Email:

Bericht:

Neem de letters uit het plaatje over in het veld eronder:(Reacties zijn maximaal 1 minuut vertraagd)

let op!
Als je een prikker plaatst, gelden dezelfde omgangsvormen die ook gelden in het normale verkeer van mens-tot-mens. Het is prima om elkaar te bestrijden op basis van feiten en ideeën, maar altijd met respect voor de andere persoon. Dit betekent in principe dat iedereen de vrijheid heeft om te zeggen wat hij wil, maar tot op een zekere hoogte.

Wat we o.a. niet tolereren is:
° Agressie en ander onbehoorlijk gedrag t.o.v. mede-bezoekers
° Schreeuwen (hoofdletters dus).
° Reclame van commercieele aard
Bedenk ook dat berichten alleen de mening van de afzender weergeven en niet gelden voor iedereen op het prikbord, de supportersvereniging West Side Ultras of haar medewerkers.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 »
Naam: Leeuwen
Tijd: 08-06-2015 22:24

Bestaan er nog mensen die Frank volgendjaar willen zien spelen bij roda?
Naam: Bert
Tijd: 31-05-2015 17:33

Gefeliciteerd met de promotie! Groeten uit Den Haag. Volgend jaar komen we weer langs.
Naam: ton
Tijd: 15-04-2015 16:32

inloggen
Naam: Hoofs
Tijd: 12-04-2015 16:20

Inloggen
Naam: bertje
Tijd: 01-02-2015 16:23

hallo mede roda surporters ik moet jullie mededelen dat ik het voor gezien hou .met tranen in mijn ogen kan ik het niet meer aan ik ben geboren in kerkrade en heb dur roda bloed in mijn aders maar nu moet ik een bloedtransfusie na deze aderlating ik kijk niet meer zolang roda wanbeleid voert moet ook aan mijn famile denken .want als roda zo door gaat hebben zij niets meer aan mij .gaat jullie goed roda fans
Naam: Piet
Tijd: 19-08-2014 02:36

Die Kabasele is echt een hele goede! Zou makkelijk mee kunnen bij een club als ADO of misschien zelfs wel groningen. Doet me denken aan Bony, precies dezelfde stijl en uiterlijk. Dit is een droomspits voor JL begrippen, elke keer toen ik hem zag spelen vorig jaar bij Graafschap was ik onder de indruk.
Naam: Marc Smeets
Tijd: 09-06-2014 15:44

Hallo Roda-Fans,
Langs deze weg wil ik jullie veel sterkte wensen bij het verwerken van de huidige situatie in Kerkrade. Ook aan deze slechte tijd komt straks een einde. Als voetbalsupporter moeten wij heel wat meemaken. De ene keer speel je een bekerfinale, de andere keer is er degradatie.
Ik heb ze ook beiden meegemaakt in Sittard.
En ik als Fortuna-fan vind dit voor jullie niet mooi, maar wij hebben nu wel weer iets omte delen. En het mooiste van alles is: dat jullie net als Fortuna, "Kampioen" kunnen worden van de Jupiler-League. Ik hoop van harte dat Roda dit volgend seizoen mag vieren, dan hebben jullie tenminste een titel overgehouden aan deze negatieve ervaring.
Veel succes van een Fortuna-Fan.
Naam: sjaak
Tijd: 07-05-2014 21:25

Gaat fledderus weg?
Naam: YouriNamNam
Tijd: 04-05-2014 10:49

Bob Peeters stond in het interview na de match van zijn ploeg Waasland-Beveren even stil bij de degradatie van Roda.

“Een tweede ontgoocheling van de avond voor mij was het nieuws dat Roda degradeert in Nederland. Het is de ploeg van m’n hart en dat zij zakken voor het eerst in 43 jaar, dat doet toch wel pijn.”

Het deed de oefenmeester ook even terugdenken aan z’n eigen situatie. “Zoiets laat mij vooral beseffen hoe gelukkig wij mogen zijn dat we ons wel konden handhaven,” aldus Bob Peeters.
Naam: jaaa
Tijd: 03-05-2014 21:51

Jaaaaaaa danke bitte!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 »